En sengegavl kan være så meget mere end en skillevæg mellem sengen og væggen.

Uanset om det er form eller funktion, er det en fantastisk måde at gøre et soveværelse mere spændende på. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vores akustiske paneler og designpaneler er blevet taget godt imod og flere gange installeret som sengegavl. Det er noget vi elsker at se. Går du selv med tanker om, hvordan du kan bruge vores paneler på samme måde, er du kommet til rette sted.

Akustikpanel som sengegavl

Hvis du bor i et støjende miljø, ikke er glad for rumklangen i dit soveværelse, eller bare ønsker en stilfuld sengegavl med akustisk bonus, er dette lige noget for dig.


Med vores akustikpaneler får du både et eksklusivt look med trælameller og en endnu mere behagelig lyd i dit soveværelse, takket være de akustiske tekstiler. En fryd for øjet og en god nats søvn i én pakke, ganske enkelt.

akustikpanel-designpanel i soveværelset

Designpanel som sengegavl

Hvis akustikken allerede er god i dit soveværelse, og du foretrækker et mere glat og minimalistisk look, er vores designpaneler noget for dig. Fremstillet af samme træ som vores akustikplader, med respekt for naturen og med blik for lav miljøpåvirkning, kan du sove roligt og med stil.

Kombinerede paneler som sengegavl

Hvorfor være usikker på valget mellem et akustikpanel og et designpanel, når du kan vælge en kombination af begge dele?

En sengegavl, hvor designpaneler udgør den del af sengegavlen nærmest sengen, og som øverst bliver til akustikpaneler, giver dig det bedste fra begge verdener. Et glat og naturinspireret look direkte ved puderne, med akustiske fordele lige ovenover - det hele smelter fint sammen. Den samlede præstation.

Vælg det rigtige panel til sengegavlen i dit soveværelse

Paneler i eg

Vores paneler i egetræ fås i de fleste designs fra hele vores produktlinje. Så hvis du stadig overvejer stilen i dit soveværelse, eller vil have masser af muligheder for at finde den rigtige tone, er vores akustik- og designpaneler i eg noget for dig.

Paneler i teak

Vores akustik- og designpaneler i teak har en behagelig naturlig, varm tone med en visuel tekstur, der straks leder tankerne hen på skovens dybe stillero. Ønsker du at skabe en rød tråd med naturmaterialer i dit soveværelse, uden at miste det eksklusive look, kan vi varmt anbefale teaktræ.

Paneler i valnød

Valnøddetræ er længe blevet valgt til produkter, der skal udstråle en eksklusiv følelse af luksus. En stærk træsort, der anvendes til en række eksklusive møbler, som du måske allerede har i dit soveværelse. Så hvorfor ikke komme helt til top med følelsen af luksus og vælge paneler i valnød?

Paneler i ask

Vores hvidlakerede paneler af asketræ er særligt velegnede til dem, der elsker den monokrome stil og ønsker at skabe et lyst soveværelse med en god rummelig fornemmelse. Med bevarelse af træets tekstur for et naturligt udseende, kombineret med en beroligende og lys lak, vil du ikke kun sove godt, men vågne op til en ny, lys dag - hver dag.

akustikpanel-designpanel i soveværelset

Kreative måder hvor du kan bruge vores paneler som sengegavle

Vi elsker vores kunders kreativitet. Alt fra kombinerede paneler, skjulte lysarmaturer og indbyggede natborde. Vores akustikpaneler og designpaneler tages til nye højder. Se selv på Instagram, hvor skønt det kan blive her i foråret, ved at kombinere kreativ tænkning og vores paneler.

 

Har egne ideer, du gerne vil spørge os om? Vi lytter mere end gerne!
Vi elsker med vores kunder om deres projekter og give svar på, hvordan deres projekter kan udføres fra idé til virkelighed. Så du behøver ikke være ensom med dine spørgsmål, vi er her for at lytte og hjælpe.