Skip indhold

Reklamation

REKLAMATION

Vi håber, du er tilfreds med din bestilling og levering. Men er du ikke det, og viser produktet sig at være beskadiget, så skal du kontakte os på info@woodonwall.se

 

TRANSPORTSKADE 

Skulle ulykken være ude, og dit akustikpanel bliver beskadiget under transporten, så er det vigtigt, at du anmelder det til os med det samme. Send i så fald en mail til info@woodonwall.se med billeder af skaden, så hjælper vi dig. Synlige skader på emballagen skal anmeldes med det samme ved levering til fragtmanden og noteres på fragtdokumenterne.

Ordentligt produceret

Vi producerer Wood on Wall i Sverige med nøje udvalgte materialer af høj kvalitet og med fokus på holdbarhed. Vores træ stammer fra bæredygtig skovbrug, og vores specialfremstillede akustikfilt af genvunden plast.

Hurtig levering

Alle akustikpaneler fra Wood on Wall laves i hånden i Helsingborg og leveres normalt inden for 4-10 hverdage fra bestilling.

Lang garanti

Når du køber Wood on Wall får du ti års garanti på materialerne. Vi har det godt med vores håndværk og vores materialer, så du også kan føle dig tryg.