Akustikken er måske ikke det første, du tænker på, når du indretter et rum, og med et lydabsorberende akustikpanel behøver du heller ikke gøre det fremover.

Vi har akustikplader af trælameller som passer uanset hvilken stil du leder efter, monteret på vores unikke akustiske filt, hvilket betyder, at du "får lydkvaliteten med i købet". Overvejer du, om et lydabsorberende akustikpanel er den sidste brik i puslespillet i din nye stue, dit soveværelse eller køkken? Lad os fortælle dig om alt det andet, du får med ved at vælge Wood On Wall:

 

Behagelig lyd i rummet uden for mange møbler og med lydabsorberende akustikplader

Frem for alt er dette et reelt problem, når der planlægges store lokaler eller rum til mange mennesker. Tomme rum, eller rum uden lydabsorberende materialer, kan gøre næsten enhver lyd ubehagelig.


Til gengæld kan rum med for meget lydabsorberende materiale hurtigt virke overfyldte og indelukkede. For mange møbler, besværlighed med at matche indretningen og tabt plads til mennesker, er nogle af de mange fælder.


Med et lydabsorberende akustikpanel i form af en ribbet væg får du en enestående lydkvalitet i rummet. Vores akustiktekstil er delvist skjult bag trælameller, og giver selv de største rum en fremragende lydkvalitet uden at rummet skal fyldes med tæpper og puder. Derudover opnår du effekten helt uden at ofre gulvplads, takket være placeringen på væggene og/eller i loftet.

 

Lyddæmpende akustisk panel

 

En fryd for øjet i minimalismens tegn

Vi elsker, ikke helt uventet, den nye nordiske designtrend inspireret af østen. Wabi Sabi, Japandi og lignende stilarter har sneget sig ind i stilbevidste hjem. Styles, der tager naturlige farver og elementer og forfiner dem med fokus og minimalisme.


Her slår de lydabsorberende akustiske paneler to trends med ét hug. En ribbet væg skaber en eksklusiv atmosfære, der stadig er tæt på naturen, inspireret af den nordiske skov. Bag ribberne er de akustiske tekstiler placeret, så minimalisme gøres mulig uden ubehagelig ekko og støj.


Med flere træsorter og behandlinger fås vores lydabsorberende akustikplader til alle rum og alle typer indretning. Lys eller mørk, stue eller soveværelse, som detalje eller en fuld væg. Det er kun dig, der sætter grænserne.

 

Et lydabsorberende akustikpanel i samarbejde med naturen

Vores paneler, og personerne bag Wood On Wall, er dybt inspireret af naturen. Med ærbødighed for vores skove, med havet lige uden for vores kontor og med stor respekt for klodens velfærd.


Vi samarbejder med Plantmore, og for hver ordre fra os køber og planter vi et nyt træ på deres plantager. Trælamellerne i dine rum bidrager derfor altid til en større og smukkere skov.


Det akustiske tekstil er ikke anderledes i den henseende - meget af det plastmateriale, der anvendes til fremstillingen, kommer fra PET-flasker og plastik indsamlet fra havet.


Så når du ind imellem kan sætte dig ned for at finde ro ved din nye lydbehandlede ribbevæg, så gør det med ro i sindet, velvidende om den forskel, du gør for vores have og skove.

 

Er du klar til at vælge et lyddæmpende akustisk panel til dit næste projekt?