Skip indhold

Om Wood on Wall

Sådan startede vi

Wood on Wall blev grundlagt i 2020 i Helsingborg af nogle venner med en brændende interesse for indretning og design.

De fleste moderne huse, der bliver bygget nu om dage, har store åbne planløsninger med højt til loftet, hårde materialer og ofte store vinduespartier. Det er perfekt til at kaste lydbølger rundt i, hvilket ofte fører til et dårligt akustisk miljø.

Det var et problem, vi selv stødte på, da vi byggede hus. Når vi søgte efter flotte akustikløsninger for at forbedre lydmiljøet, var udbudet mildt sagt begrænset. Det var da, at vi fik ideen til Wood on Wall – en akustikløsning som er lige så effektiv, som den er smuk.

Vores inspiration

Da vi skabte vores akustikpaneler, var det med den overbevisning, at smukke rum skal hente inspiration i naturen, men samtidigt tage højde for alle vores sanser. Træ bidrager både til en eksklusiv og varm fornemmelse og fungerer lige godt i private som i offentlige miljøer.

Vores akustikpaneler blev hurtigt en succes blandt arkitekter og indretningsarkitekter, der nu nemt kan højne designoplevelsen vha. lydabsorption, hvilket giver helt nye forudsætninger. Det har bevirket, at Wood on Wall med lynets hast voksede til at blive Sveriges førende producent af eksklusive akustikpaneler i træ.

Vores konstante higen efter perfektion

Hos Wood on Wall fremstilles akustikpanelerne i hånden i Helsingborg for at sikre, at vores kvalitetsprodukter altid lever op til de højeste forventninger.

Vi leverer både til private og erhvervskunder, og intet projekt er for stort eller for lille. Det vigtigste er kundetilfredsheden, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi bestræber os altid på at opnå det perfekte resultat for lige netop dit projekt.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Vores arbejde for bæredygtighed

Alt vores træ stammer fra bæredygtig skovdrift, som tager hensyn til miljøet og de sociale forhold. Vores produkter er både inspireret af og henter materialer i skoven, så vi gør alt for at bevare den.

Wood on Wall samarbejder med Plantmore, der ejer og forvalter plantager i de baltiske lande. For hver ordre, der indkommer, køber og planter vi et nyt træ. Disse plantager binder ikke bare CO2 men bidrager også til at kunne fremtidssikre materialer til os og kommende generationer. Sammen bidrager vi til en mere bæredygtig planet

Vores specialudviklede akustikfilt fremstilles i Sverige af genindvunden plast. Plasten stammer bl.a. fra PET-emballage, men også plast, der indsamles i verdenshavene. Også havet har brug for samme omtanke som vores skove. Dette – sammen med vores lokale produktion og bidrag til svensk designtænkning – gør, at vores akustikpaneler er en af de mange måder, hvorpå vi bidrager til at efterlade verden i en bedre stand end den, vi modtog den i.

Læs mere om vores materialer
Kontaktpersoner

Kristoffer Källström
Adm. direktør, økonomi, salg
kristoffer.kallstrom@woodonwall.se

Amar Pasovic
Salg og indkøb
amar.pasovic@woodonwall.se

Simon Jönsson
Logistik og indkøb
simon.jonsson@woodonwall.se

Andreas Källström
Kvalitet og produktudvikling
andreas.kallstrom@woodonwall.se

Elias Gullstrand
Produkt, produktionsansvarlig og installation
elias.gullstrand@woodonwall.se

Vores produkter

Ordentligt produceret

Vi producerer Wood on Wall i Sverige med nøje udvalgte materialer af høj kvalitet og med fokus på holdbarhed. Vores træ stammer fra bæredygtig skovbrug, og vores specialfremstillede akustikfilt af genvunden plast.

Hurtig levering

Alle akustikpaneler fra Wood on Wall laves i hånden i Helsingborg og leveres normalt inden for 4-10 hverdage fra bestilling.

Lang garanti

Når du køber Wood on Wall får du ti års garanti på materialerne. Vi har det godt med vores håndværk og vores materialer, så du også kan føle dig tryg.