Listevæg i eg, ask, valnød eller teak?

Måske overvejer du, hvordan du kan løfte dit hjem, eller mere specifikt måske dit soveværelse, din stue eller dit køkken til næste niveau? En listevæg eller panelvæg fra Wood on Wall, (kært barn har mange navne) kan være det, du leder efter, for at få det ekstra dejlige look (og akustik) i dine rum. Du kan få en listevæg fra Wood on Wall i flere forskellige træsorter; eg, ask, valnød eller teaktræ. Derudover fås træsorterne med forskellige typer olie, lak og finish. Farvevalget på den akustiske filt gør også, at du kan variere udseendet efter dine præferencer og dermed skabe en listevæg, der passer til dit hjem og din stil. Altid med samme renhed af stil og udsøgte akustik.

 

Listevæg med ægte kvalitet

Alle ved, at man ikke køber en hvilken som helst listevæg. Det er dels vigtigt, at produktkomponenterne er af den kvalitet, der skal til for at se rigtig flot ud på væggen, men også for at give den lydkvalitet, de skal. Derudover kræver en investering i en panelvæg, at man overvejer det sted, den skal monteres, hvilken rumlig effekt man ønsker, men selvfølgelig også hvilket udseende selve panelvæggen skal have. En listevæg fra Wood on Wall betyder fleksibilitet og klasse i alle henseender.


Varier din listevæg i det uendelige

Bare fordi du har valgt en bestemt træsort eller en bestemt farve til sengen, sofaen, garderobeskabet, reolsystemet eller en hvilken som helst anden type møbel eller detalje, behøver det ikke nødvendigvis at være den samme farve eller træsort. Med en listevæg fra Wood on Wall kan du bevare et rent og klassisk look uden at blive forudsigelig. Traditionelt olieret, eller hvorfor ikke lakeret i en hvid, sort eller brun tone? Uanset om du vil gå efter lyse toner, mørke toner eller noget midt imellem, er der helt sikkert en panelvæg, der passer til dine præferencer og dit hjem.


Nem montering af din listevæg

Når du bestiller din listevæg hos Wood On Wall, er den klar til montering umiddelbart efter levering. Alle listevægge leveres til dit hjem overfladebehandlede og klar til at blive monteret med det samme. Du kan vælge at montere dem samlet – fra væg til loft eller i sektioner. Vi glæder os til at se, hvad du kan skabe. Glem ikke at tagge os på Instagram @woodonwall. Lad kreativiteten flyde!


Find det rigtige listepanel til dit køkken

Læs mere om, hvordan du skal tænke, når du går med paneltanker til køkkenet her.