Skip indhold

B2B

Forhandler

Kunne du tænke dig at blive forhandler af Wood on Wall? Synes du, at vores akustikpaneler virker interessante, og kunne du tænke dig at blive en af os? Du arbejder måske allerede med indretning og design og har potentielle kunder i dit netværk, som er interesserede i vores akustikpaneler? Så skal du helt sikkert tage chancen og blive forhandler af vores akustikpaneler.

Vi har ikke noget færdigt koncept over, hvordan vi samarbejder med vores forhandlere, da vi mener, at hver enkelt forhandler har unikke behov i forhold til deres forretning. Derfor skræddersyr vi et oplæg, som passer til lige præcis din virksomhed. Vi skal bruge navnet på det firma, du repræsenterer, en kort beskrivelse af virksomheden og kunderne samt kontaktoplysninger, så sender vi dig et forslag.

Du er velkommen til at kontakte os

 

Montører

Har du en virksomhed og ønsker at blive autoriseret montør og ambassadør for Wood on Wall, så tøv ikke med at kontakte os. Vi søger montører til alle dele af landet. Vi skal bruge navnet på det firma, du repræsenterer, en kort beskrivelse af virksomheden, din erfaring samt kontaktoplysninger, så hører du fra os.

Du er velkommen til at kontakte os

 

Ordentligt produceret

Vi producerer Wood on Wall i Sverige med nøje udvalgte materialer af høj kvalitet og med fokus på holdbarhed. Vores træ stammer fra bæredygtig skovbrug, og vores specialfremstillede akustikfilt af genvunden plast.

Hurtig levering

Alle akustikpaneler fra Wood on Wall laves i hånden i Helsingborg og leveres normalt inden for 4-10 hverdage fra bestilling.

Lang garanti

Når du køber Wood on Wall får du ti års garanti på materialerne. Vi har det godt med vores håndværk og vores materialer, så du også kan føle dig tryg.