Akustikpanel i offentlige miljøer

Du genkender naturligvis de klassiske lyde af at være på en restaurant. Folk omkring dig lyder i glas, skraber bestik mod plader, taler højt eller griner. Lyde fra køkkenet og betjeningspersonale til ordrer og administration. En restaurantoplevelse, du ofte vil føle dig privat, men på samme tid vil du som gæst ikke føle dig alene. Med andre ord er tilstedeværelsen fra andre mennesker vigtig, men må ikke overtage. Du anerkender sandsynligvis, at tilstedeværelsen og sorrel fra andre mennesker omkring dig bliver lidt for meget, hvilket kan være stressende og trættende. Andre gange kan sorrel omkring dig og din virksomhed snarere føle sig dejlig. Hvad er det, der undertiden føles hårdt, men sommetider faktisk føles ganske flot? Svaret er akustikken. Et akustisk panel fra træ på væggen kan hjælpe dig med at opnå det dejlige miljø, du ønsker under din restaurantoplevelse. Et panel indendørs kan være det, der giver middagsgæsten mulighed for virkelig at nyde mad, drikke og selskab - og vil også komme tilbage.

 

Skru lydstyrken ned, forstærk spiseoplevelsen

Et panel indendørs drager fordel ved at dæmpe uønsket lyd som junk, støj og stub. På samme tid som det puder støj, forstærker det de behagelige lyde, du faktisk ønsker under deres middagsoplevelse. På en restaurant skaber de akustiske paneler et roligt miljø, da støjen er dæmpet, på samme tid forbliver restaurantmiljøet livligt på en dejlig måde. Samtaler og latter, der i andre miljøer kan føles ubehageligt højt, gennem et akustisk panel, er kun behageligt uden at føle dig indtrængende på din egen samtale. På denne måde kan alle restaurantgæster opleve virkelig behagelige og behagelige middage.

 

Balance mellem akustik og æstetik

Vi ved Wood på væggen ved, at problemer med akustik ikke længere behøver at løses med stoffer og materialer som hvad der findes i tæpper, gardiner og møbler. Som restaurantejer skal du ikke være nødt til at begrænse deres valg af detaljer og møbler bare for at få et godt støjniveau. Med andre ord behøver du ikke skikke på æstetik for at komme til akustikken. Vi på Wood på væg mener, at et rummeligt og minimalistisk restaurantrum burde være muligt uden at forblive en ubehagelig, endda efterklang, når personalet og gæsterne er der. Den perfekte balance mellem udseende og følelse, når man bruger et akustisk panel af træ fra træ på væggen, giver både øjne og ører mulighed for at føle harmoni. På denne måde kan måltidserfaring og Nice Company være i fokus.

Panelinomhus-akustik panel-wood-on-wall

Opret smukkere restaurantoplevelser

Et panel er åbenlyst ikke kun til forbedring af akustik, det er også ekstremt flot. Med andre ord hjælper et panel indendørs ikke bare dig med at skabe en behagelig atmosfære til lyd, det skaber også en rigtig god æstetik. For at en restaurant skal få nøjagtigt den følelse, du ønsker, kan du vælge mellem paneler af forskellige typer træ og behandling. Derudover kan du vælge farven på tæppet. Der er hele atten varianter af akustisk panel. Træarter som eg, aske, valnød eller teak kan naturligt olieret eller klædt i forskellige typer lakker skaber en æstetik, der passer til både menu og ønsket stemning. Derudover kan du ændre hele indtrykket af panelet gennem farven på det tæppe, der findes i sort, mørkegrå og lysegrå. Alt, så du kan omdanne et rum til nøjagtigt, hvad du vil. Et panel indendørs fra træ på væggen skaber den perfekte balance mellem følelser og udseende.

 

Forstærke stil og billede med panel indendørs

Blandet med anden indretning og detaljer kan du omdanne et værelse til bare den stil, der passer til restauranten med et akustisk panel i træ. For eksempel kan du ved hjælp af et akustisk panel oprette en minimalistisk og fjernet æstetik, delvis gennem panelets farve, men også ved at kombinere panel med interiør i kedelige og sober farver. Hvis du i stedet vil opnå en mere rustik eller rustik stil, kan du opnå netop det med et naturligt akustisk panel og møbler i læder eller massivt træ. Valgene er uendelige, men akustik og æstetik forbliver hver gang. Det sande kvalitetsprodukt, akustisk panel, håndlavet i Helsingborg vil skinne gennem hver gang, uanset stil. Træ på væggenes akustiske paneler i træ leveres overfladebehandlet og klar, klar til montering.

 

Lyse akustiske paneler

Let lakeret eg
Grå -brun lakeret eg
Hvid lakeret eg
Hvid lakeret kasse


Mørke akustiske paneler

Olieret valnød
Olieret teak
Olieret eg
Grå lakeret eg
Sort brun lakeret eg
Sort lakeret eg

 

Løft restauranten til det næste niveau med et akustisk panel i træ

På dette tidspunkt har du sandsynligvis forstået, at et akustisk panel kan være det, der løfter en restaurant til det næste niveau vedrørende både akustik og æstetik. Med et træpanel indendørs oprettes en dejlig atmosfære for både øjne og ører. Menneskerne omkring dig på en restaurant skal være en del af oplevelsen og burde være i stand til at samarbejde uden at forstyrre hinanden. Vores paneler er det åbenlyse valg, hvis du virkelig ønsker, at kokke og tjener personale skal få chancen for at vise deres færdigheder og skinne.