Tag med Wood on Wall hjem til et interview med Anela Tahirovic, også kaldet Arkihome på Instagram.


Hvem er du – Kan du fortælle lidt om dig selv?

Mit navn er Anela Tahirovic, og jeg har arbejdet som arkitekt i næsten 10 år. Jeg bor sammen med min mand og vores tre drenge i huset, som vi selv tegnede og byggede for et par år siden. Vi hygger os fantastisk godt her på landet i Skåne. Det er noget helt særligt at designe hus og hjem til sig selv og sin familie.
Med min store interesse for boligindretning og design har jeg gennem de seneste år forsøgt at inspirere andre til at træffe kloge valg gennem min Instagram-konto @arkihem, dels i processen med at planlægge og designe deres hus, dels i indretningsfasen af hjemmet.


Hvad var dine tanker, da du tegnede huset?

Vi ville skabe et stort fællesareal, hvor vi kunne tilbringe tid med vores børn, venner og familie. Vi investerede mange kvadratmeter og lægger stor vægt på de sociale områder, hvor køkken, spisestue og stue er flettet sammen til ét stort rum. Vi arbejdede meget med synslinjer, dagslys og kontakt med det ydre og det smukke landskab, der omgiver huset.


Hvilken følelse forsøger du at skabe i din boligindretning?


Jeg påvirkes meget af det sted, jeg bor. Roen og naturen herude er noget jeg værdsætter højt og har brug for til at have det godt. Derfor har jeg arbejdet både med farver og materialer inspireret af naturen for at skabe en rolig og hyggelig stemning derhjemme, som samtidig føles tidløs.


Akustikpaneler er en gennemgående del af dit smukke hjem. Hvad tiltrækker dig ved akustikpaneler?


Vi har brug for et godt lydmiljø for at have det godt. Vores hjem kræver, at vi arbejder bevidst med akustikken. Derfor har vi valgt at bruge akustikpaneler i vores hjem. På den måde skaber vi den hyggelige stemning, som vi leder efter, samtidig med at vi får et bedre lydmiljø.


Hvad ser du som den største fordel ved Wood on Walls akustikpaneler?


Vi ledte efter god kvalitet og noget, der var nemt at samle. Vi kiggede på mange forskellige modeller og valgte til sidst akustikpaneler fra Wood on Wall. De tilbød den bedste kvalitet, vi kunne finde, og samtidig et færdigt produkt, der er nemt at arbejde med. Derudover skåner de miljøet, for eksempel ved at akustikpanelerne er håndlavede i Sverige, og der plantes et træ for hver ordre. Men vigtigst af alt bidrager de til en bedre akustik i hjemmet.


Hvilket er dit yndlingsrum, hvor du har indrettet med panelerne?


Det er næsten umuligt at vælge et. Vi har arbejdet med akustikpanelerne bevidst, både som en dekorativ detalje og for at skabe et bedre lydmiljø i hjemmet. Vi har arbejdet med panelerne på forskellige måder i forskellige rum. I soveværelset har vi akustikpanel på en hel væg bag sengen, i entreen i en niche ved skabene og i spisestuen som beklædning til vores pejs og indbygningshylde. Hvis jeg skal vælge et rum, er det nok spisestuen og pejsen, der topper som favoritter.


Anela Tahirovic
2023022

 

Tak, fordi du gav os muligheden for at komme hjem til dig Anela!