Efter vores mening er virkelig smukke lokaler inspireret af naturen. Møbler og dekorationer skabt af naturlige materialer har ikke kun et mindre økologisk fodaftryk end mange andre materialer, men bidrager også til en mere eksklusiv og dejlig følelse. Det er præcis den følelse, vi ledte efter, da vi grundlagde Wood on Wall i 2020 og begyndte at fremstille akustikpaneler, der forbedrer design og lydoplevelsen i boliger og virksomheder i hele Sverige og Europa.

Hvorfor vælge akustikpaneler?

Åbne planløsninger, højt til loftet og hårde materialer er en stor del af den arkitektur og indretning, som vi ser i moderne svenske rum i dag. Mange gange er det et miljø, der giver en skøn visuel følelse, men sjældnere fører det til et godt lydmiljø. Når det så er sagt, behøver en lyddæmpende akustisk løsning ikke at være noget, der trækker den åbne følelse ned i vores rum. Tværtimod kan det forstærke følelsen og skabe et endnu bedre rumklima. Vores akustikpaneler er synlige for at give den mest æstetisk appellerende listevæg – eller appellerende loft – du kan tænke dig, uden at tilsidesætte funktionaliteten.

Produktion af akustikpaneler

I jagten på at skabe perfektion er Wood on Wall blevet en af Sveriges førende producenter af akustikpaneler. Vi leverer altid førsteklasses produkter, som lever op til alle vores kunders høje forventninger. Akustikpanelerne er fremstillet på en fugtbestandig, førsteklasses MDF, der kan modstå op til 65 % relativ luftfugtighed i et rum, hvilket betyder, at produktet fint kan bruges i et badeværelsesmiljø uden for brusezonen. Når det først er på MDF'en, er al finer A-klasse, som er behandlet med olie eller lak, der gør panelet mere holdbart og ældningsbestandigt.

akustikpanel-wood-on-wall

Et miljøvenligt panel

For os er det ikke kun vigtigt at levere et bæredygtigt produkt ud fra et designsynspunkt, vi ønsker også at levere et økologisk og socialt bæredygtigt produkt. Derfor bruger vi kun træ, der kommer fra bæredygtigt skovbrug under hensyntagen til miljøet og menneskers arbejdsforhold. Vores akustikpaneler består dog ikke kun af træ. Filten, der er indlejret bag Wood on Walls panellameller, er lavet af genvundne PET-flasker og plastik indsamlet fra verdenshavene. Uden et akustisk tæppe bag listerne havde vi ikke haft den samme vidunderlige lyddæmpende effekt.

Afgiv en ordre – plant et træ

For os er det vigtigt at levere et kvalitetsprodukt, samtidigt med at vi tager ansvar for vores planet. Det gør vi dels gennem vores materialevalg, men vi har også et samarbejde med organisationen Plantmore. Plantmore ejer og administrerer træplantager i de baltiske lande. Hver gang nogen afgiver en ordre hos os hos Wood on Wall, planter Plantmore et nyt træ. På den måde kan vi fremtidssikre træressourcer til fremtidige generationer, samtidig med at vi binder CO2 i realtid. Vi ser naturen som vores inspirationskilde, samtidig med at vi får materiale fra den. Derfor vil vi gøre alt for at bevare den. En bonus er, at du også ved, at du gør en god gerning, når du bestiller dine akustikpaneler hos Wood on Wall.

Overvejer du akustikpaneler?

Vi fremstiller akustikpaneler i hånden i Helsingborg til både private og erhvervskunder. Intet projekt er for stort eller for småt til os. Vi stræber altid efter perfektion til dit projekt og tilbyder paneler af forskellige træsorter med forskellig finish, så du kan skabe den følelse, du er bedst tilpas med. Eg er en af de mest populære træsorter i Skandinavien på grund af sin holdbarhed og naturlige farve. De fleste af vores paneler er derfor lavet af eg, men vi har også paneler i ask, valnød og teak. Alle paneler, i forskellige træsorter og med forskellig finish, kan bestilles hjem som prøver. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi glæder os til at se det endelige produkt af dit næste projekt.