Kombiner æstetik, akustik og et nordisk touch med akustikpaneler fra Wood On Wall.

Før i tiden var et akustikpanel noget, der lignede æggebakker, og som normalt kun var monteret på væggene i musikstudier. Med Wood On Wall er det ikke sådan længere – et akustikpanel kan pludselig være den røde tråd i dit rum.


Styles som Wabi Sabi og Japandi, med nordiske elementer i farve og form, forbindes med harmoni i akustik og design gennem vores paneler. Men hvis du allerede har planlagt at bruge væggene til noget andet, så lad os vise dig, hvordan du kan bruge akustikpanelet fra Wood On Wall til meget andet.

Akustikpanel som skillevæg

Hvis du alligevel skal afskærme rummet, hvorfor så ikke afskærme det så det gælder både øjne og ører? Her kan du se den flotteste skillevæg, der udelukkende er udført i akustikpaneler i egetræ. Gennemført succes i både form og funktion!

Akustikpanel-som-interiør

TV-væg af akustikpanel

Der er ingen surroundlyd, der kan redde dårlig akustik i tv-stuen. Så hvorfor ikke montere dit TV på en akustisk panelvæg? Du får både bedre lyd, hvor det virkelig betyder noget, og et flot indrammet tv til fredelige weekendaftener i sofaen.

Akustikpanel-som-interiør

Brændeovn beklædt med akustikpanel

Afslappede aftener foran ilden er ikke længere forbeholdt dem med kakkelovn. Se bare, hvordan du kan bygge et sted til en ethanolbrænder, fremhævet med en akustikbeklædning af træ.

Akustikpanel-som-interiør

Akustikpanel som sengegavl

Soveværelset. Stedet, hvor stilhed og ro gør den helt store forskel. Før akustikken så tæt på en god nats søvn som muligt – direkte ved hovedet. Hvad med en sengegavl med akustisk panel? Sov godt!

Akustikpanel-som-interiør

Lad ikke vores navn begrænse din kreativitet. Vis os dine visioner med vores akustikpaneler.

Vores navn er ikke en invitation, og vi elsker alle innovative måder som vores akustikpanel kan bruges på. Har du et eksempel, du synes, vi skal se? Send os en mail på info@woodonwall.se !