Akustikpaneler er ikke længere kun til kontorer, musikstudier eller støjende restauranter.

Samværet med menneskene omkring dig i rummet er selvfølgelig hjertet i det hele, men dårlig akustik og æstetik kan hurtigt trække hele oplevelsen lidt ned. Tænk tilbage på sidste gang du flyttede ind i et tomt hus eller en tom lejlighed. Kan du huske hvor ubehageligt et tomt rum lyder?

Mange mennesker har tidligere løst disse problemer med møbler og tæpper. Men hvad nu hvis du ønsker rendyrket skandinavisk minimalisme? For at opnå et rum der føles større og uden ubehagelig efterklang?

Det er her vores akustikpanel i træ kommer ind i billedet. En af de nyeste trends inden for multifunktionelle indretningsprodukter, og en nem måde at skabe en eksklusiv fornemmelse af din væg.

Hos Wood on Wall har vi skabt den perfekte balance mellem udseende og følelse. Skandinavisk, minimalistisk design og lydbehandling i høj kvalitet og i perfekt harmoni. Et akustikpanel i træ, der både byder på et moderne touch og også giver en behagelig ro i alle rum.
Akustik: Hvordan akustikplader i træ forbedrer din livskvalitet derhjemme, hver dag.

Der er lige så mange lydkilder, som der er støjkilder. Alle lyde kan være ubehagelige ved den forkerte lydstyrke, på det forkerte tidspunkt eller på det forkerte sted. Ofte er efterklangen kernen i ubehaget.

Efterklang er grunden til, at et rum uden møbler kan give en uhyggelig fornemmelse. Det er også derfor, helt almindelige samtaler i sådan et rum kan føles ubehageligt højlydte.
Akustikpaneler dæmper ikke kun de ubehagelige lyde og efterklangen, de gør også behagelige lyde endnu klarere.

Det har musikproducere vidst længe. De dækker hver væg i deres studie med akustikpaneler netop med dette formål. For at få alle de fine detaljer med i deres produktion. For at få oplevelsen af det sande lydbillede i fuld harmoni.

Akustikpaneler er en af de bedste investeringer for at opnå en afslappet stue i stedet for et stresset rum. Lyden af hverdagen bliver blødere. Nyd de lyde, du kan lide, og slip for den efterklang, du helst vil undgå.


Æstetikken: Hvordan akustikplader i træ giver dig et hjem med skandinavisk minimalisme

Den skandinaviske indretningsstil kredser om minimalisme. Glatte former, naturlige farver og et fokuseret layout. Ud med det overdrevne og skrigende for at give plads til at trække vejret, slappe af og fokusere.
 

Det kan være svært at fange den æstetik og samtidig skabe en behagelig akustik i et rum hvor der også skal være møbler. Minimalisme i al sin herlighed, men ikke på bekostning af ubehagelig akustik. De traditionelle akustikplader har dog sjældent det rigtige udseende for både at kunne forbedre lyden og indretningen.
 

Med mindre du vælger vores akustikplade i træ, selvfølgelig. Så får du lydbehandling sammen med det elegante, men robuste, nordiske look med trætekstur.

Trælameller har også den fordel, at de ser luksuriøse ud uden at være prangende. Ydmyg luksus, som kun denne form for akustikpanel kan tilbyde.
 

Akustikpanel i træ fra Wood on WallFind din stil blandt vores akustikplader - træ til alle lejligheder.

Da vi startede Wood On Wall, havde vi kun én slags akustikplade lavet af én slags træ, som stadig er vores bestseller - olieret eg med mørk akustisk filt.
 
Nu har vi i alt atten forskellige paneler, så du kan finde den helt rigtige, uanset hvordan du gerne vil indrette dig. Uanset om dit værelse er mørkt og med homogene farvetoner eller lyst og rig på kontraster, kan du finde noget, der passer.
 
Akustikplader i mørkere træ i soveværelset, af for eksempel teak eller valnød, bliver stadig mere populært. Det er ikke sjældent, at panelerne bliver til en fantastisk sengegavl - afdæmpede farver der giver ro i sindet, med akustisk behandling, der giver ro til ørerne og en fredfyldt søvn.


Vores lyse akustikpaneler i træ:

Vores mørkelyse akustikpaneler i træ:


Byg din egen lille lysning i skoven med et akustikpanel i din stil

Vores akustikplade i træ er blevet fremstillet i hånden i Helsingborg siden 2020. Vi vælger materialer med bæredygtighed i fokus og favoriserer lokalt håndværk ved at holde produktionen hjemme.
 
Vores akustikplader findes i eg, valnød, ask og teak. Uanset hvad du vælger, er der farver og finish fra lys til mørk. Vi har tænkt på det meste. Det eneste, du skal tænke over, er hvilken nuance og træsort du ønsker til din væg.
 
Uanset hvordan du ønsker, at dit rum skal føles og se ud, kan du være sikker på, at det vil lyde behageligt med Wood on Wall.The Woodlands - Inspo, tilbud og alt hvad du behøver at vide om akustikpaneler i træ

Ønsker du mere du kan tilføje til dit moodboard? Så er du velkommen i The Woodlands, hvor du bliver en del af fællesskabet gennem din indbakke.
 
Jeg vil gerne være med!Eller hvorfor ikke kigge forbi vores nye showroom i Helsingborg?

Wood on Wall, Oceanhamnen Redaregatan 32, Helsingborg


Wood On Wall på sociale medier: