Sæt dit akustikpanel op med stor selvtillid – og tips fra os, hvis du har svært ved at vælge.

Det hele startede med kun én slags akustikpanel hos Wood On Wall. Det første panel var i olieret eg, med mørk akustisk filt, og det er stadig vores bestseller.


Vi har nu i alt 18 varianter af vores populære panel. Hvilket gør det sjovt og vier dig mere plads til at realisere dine ideer med vores paneler. Men det store udvalg kommer selvfølgelig sammen med at skulle vælge.


Hvis du har et rum, der bare tigger om et akustikpanel med trælameller, men ikke helt ved, hvad der passer ind, så fortvivl ikke. Vi har samlet nogle af de ting, du skal overveje, og vi giver dig nogle forslag til at finde det perfekte panel til dit projekt.

Lyst eller mørkt træ til din akustikplade

Hos os finder du flere nuancer mellem hvid og sort, og vores akustikpanel kan bruges til at skabe både harmoni og kontrast. Se selv, hvordan vores egetræspaneler giver en harmonisk jævn tone, og hvordan panelerne i valnød skaber en elegant kontrast.

find-det-rette-akustikpanel

Lys eller mørk akustisk filt

Filten, der sammen med trælamellerne bliver til et akustikpanel, er ikke kun specialudviklet, men er også fremstillet af genbrugsplast fra både land og hav. Og så kommer den selvfølgelig i tre forskellige nuancer.


Lig som med valget af træet kan du også her gå efter kontrast eller ensartet stil. Vores sorte akustiske filt smelter sammen med vores sortlakerede akustikpanel i egetræ for et glat og sofistikeret look.


Hvis du leder efter noget, der giver kontrast og skaber detaljer, kan samme filt tilføjes til et hvidlakeret akustikpanel i asketræ, for et moderne look med "stregkode", eller til et panel i asketræ for et mere klassisk look.

find-det-rette-akustikpanel

Olieret eller lakeret finish på trælamellerne

Hvis du leder efter træets jordnære og naturlige look til din akustikplade, er vores olierede paneler det helt rigtige valg. Her får du desuden flere træsorter at vælge imellem.
Hvis du leder efter trætekstur, men har en speciel nuance i tankerne, kan du finde vores trælameller i eg med seks forskellige nuancer.


Har du allerede meget naturlige toner som messing, guld eller sten, vil vores olierede muligheder udgøre en fortsættelse – eller en kontrast, hvis du går efter den skandinaviske stil med sort/hvid.


Du kan selvfølgelig også få et akustikpanel med sort eller hvid lak, der danner midtpunkt i et mørkt og jordnært rum. Kun din kreativitet sætter grænser.

find-det-rette-akustikpanel

Det får du, uanset hvilket akustikpanel du vælger

Alle paneler fra Wood On Wall er klar til montering, overfladebehandlede og helt parate. De kan monteres fra væg til loft, med dækning eller i sektioner. Også i badeværelser, takket være fugtbestandigheden fra træbehandlingen.


Så lad kreativiteten komme over dig, med vores input og dine ideer. Vi glæder os til at se, hvad du har fundet på med vores akustikplader i rigtig træ.